Fright Nights Fanclub

www.FrightNightsFanclub.nl

Fright Nights Fanclub

Halloween Spooky Days 

Walibi Holland presenteert Halloween Spooky Days! Een dag evenement van de makers van Halloween Fright Nights, speciaal voor monsters tot 12 jaar. Spannende acts, scare zones met spooky freaks en een eng spookhuis: spanning voor de jongste sensatiezoekers. En natuurlijk zijn alle spectaculaire attracties gewoon open!
Fright Nights Fanclub

Alles over Halloween Spooky Days

Voor wie?

Halloween Spooky Days is een evenement voor monsters tot 12 jaar. Niet doodeng zoals het avondprogramma, maar spannend, uitdagend én van dezelfde hoge kwaliteit als Halloween Fright Nights.

Fright Nights Fanclub

Hoe laat?

Het dagevenement Halloween Spooky Days begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Om 18.00 uur start Halloween Fright Nights. Je bent vrij om 's avonds op het park te blijven, maar wees gewaarschuwd: het is eng. Doodeng.
Fright Nights Fanclub

Wanneer?

Halloween Spooky Days vindt plaats op alle dagen van Halloween Fright Nights, plus op zeven extra dagen in de herfstvakantie: 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober. Check de openingstijden voor een compleet overzicht.
Fright Nights Fanclub

3 Scare Zones geopend tijdens Halloween Spooky Days

Pirate's Cove

Welkom in de verloren wereld van gestrande piraten. Ze amuseren zich enorm met al die landrotjes die langskomen. Alle hens aan dek!
Fright Nights Fanclub

Firepit

Alle hillbillies opgelet, want in Firepit kun je helemaal losgaan. Toffe Halloween-games, enge dieren aaien en lekker springen op de beats van de Hillbilly danceparty!

Fright Nights Fanclub

Campsite the Sunshine

De Redneck-bewoners van camping ‘The Sunshine’ geven je een ‘warm’ welkom. Deze Halloween hebben ze alleen geen zin in treats, alleen tricks!

Fright Nights Fanclub

Haunted House: Spooky Manor

Het landhuis van de familie Jefferson is vervloekt. Lady Jefferson heeft geesten opgeroepen en dit is gruwelijk misgegaan. Nu dwaalt haar geest en dat van alle andere oud-bewoners door het huis. Kun jij de vloek opheffen?
Fright Nights Fanclub

Even voorstellen: Daysee

Dit is Daysee ze ziet er lief en onschuldig uit, maar maak haar niet kwaad. Het schijnt dat ze net zo gek is als Eddie de Clown….
Fright Nights Fanclub