Fright Nights Fanclub

www.FrightNightsFanclub.nl

Nieuws

view:  full / summary

Alsnog een nieuw spookhuis tijdens Halloween Fright Nights 2019 Enter Insanity

Posted by Fright Nights Fanclub on August 18, 2019 at 1:25 PM Comments comments (0)

Alsnog een nieuw spookhuis tijdens Halloween Fright Nights 2019 Enter Insanity


Walibi Holland presenteert dit jaar tóch een nieuw spookhuis tijdens de Halloween Fright Nights.


Het gaat echter niet om een Haunted House zoals de bestaande. Dit jaar huurt Walibi Holland een spookhuis van de kermis. Het spookhuis genaamd Freak Circus zullen wij dit jaar in Walibi Holland vinden. Dit spookhuis zullen we terug vinden in de nieuwe scare zone Eddie's Festival of Freaks.


Dit gebied zal in het teken staan van het circus en de kermis, dus daar past dit spookhuis perfect bij. Er zullen in en rond het spookhuis ook Scare Actors te zien zijn.

Halloween Fright Nights tijdens de avond en het nieuwe Halloween Spooky Days overdag in Walibi Holland

Posted by Fright Nights Fanclub on August 2, 2019 at 11:15 AM Comments comments (3)

In oktober organiseert Walibi Holland voor de 19e keer Halloween Fright Nights. Dit jaar is het thema ‘Enter Insanity’, waarbij de gasten kennismaken met alle freaky persoonlijkheden van Eddie de Clown. Heel bijzonder dit jaar is de eerste editie van het dagevenement voor kinderen tot 12 jaar: Halloween Spooky Days.


Halloween Fright Nights: Enter Insanity!

Dat Eddie de Clown op zijn zachtst gezegd een beetje insane is, komt voor de doorgewinterde HFN-fan niet als verrassing. Dit jaar maak je door het hele park kennis met de verschillende freaky persoonlijkheden die in Eddie’s hoofd strijden om alleenheerschappij. Zet je dus maar schrap voor een bloedstollende editie van Halloween Fright Nights, waarbij je mag hopen dat je Eddie’s ‘vriendelijke’ persoonlijkheid tegen het lijf loopt… Durf jij het aan? Kom dan in oktober naar Walibi Holland en enter insanity!


4 nieuwe Scare Zones

Naast een bloedstollend thema, maken gasten tijdens Halloween Fright Nights kennis met 4 nieuwe Scare Zones:

Eddie’s Festival of Freaks
. Dit jaar staat Eddie de Clown voor de 13e keer aan het hoofd van Halloween Fright Nights. Omdat 13 het lievelingsgetal van Eddie is, organiseert hij een feestje en iedereen is uitgenodigd!

Tangled Twigs. Dit prachtige stuk ongetemde natuur lijkt op het eerste gezicht heel vredig, totdat je iets verder kijkt...

Villains. Superhelden kunnen niet bestaan zonder slechteriken...

Nightmares. Veel kinderen hebben nachtmerries. De meesten groeien hier uit, maar sommigen niet...


Halloween Spooky Days: Voor monsters tot 12 jaar

Naast het beruchte Halloween Fright Nights organiseert Walibi Holland nu ook een dagvariant voor stoere kids tot 12 jaar: Halloween Spooky Days! Het kids-proof evenement vindt plaats op alle Halloween Fright Nights-dagen, plus op alle dagen in de herfstvakantie. Natuurlijk zijn al onze attracties open, maar tussendoor komen kinderen oog in oog te staan met spooky freaks. De kans is groot dat ze overdag ook Daysee tegenkomen. Zou zij net zo gek zijn als Eddie de Clown…?

De Scare Zones en het spookhuis tijdens Halloween Spooky Days


Scare Zone Firepit
. In Firepit kun je helemaal los gaan met te gekke Amerikaanse Halloween games, enge dieren aaien, geschminkt worden en lekker springen op de beats van de Hillbillie danceparty!

Scare Zone Campsite the Sunshine
. De bewoners van Campsite the Sunshine stellen hun terrein open voor bezoekers. Deze Halloween hebben ze alleen geen zin in treats, alleen tricks!

Scare Zone Pirate’s Cove
. Welkom in de verloren wereld van gestrande piraten. Tussen de scheepswrakken proberen de piraten zichzelf in leven te houden.

Haunted House Spooky Manor
. Het landhuis van de familie Jefferson is vervloekt. Lady Jefferson heeft geesten opgeroepen en dit is gruwelijk misgegaan. Nu dwaalt haar geest en dat van alle andere oud-bewoners door het huis.

Verschil tussen Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights

Halloween Spooky Days vindt overdag plaats, van 10.00 tot 17.00 uur. Natuurlijk zijn al onze spectaculaire attracties open, maar ook de poorten van de Scare Zones Firepit, Campsite the Sunshine en Pirate’s Cove en het Haunted House Spooky Manor zijn geopend. Deze locaties worden bewoond door griezelige figuren die spannende acts opvoeren. Met behulp van anti-monster spray kunnen kinderen de freaks van zich afhouden en met de speciale anti-monster badge zijn ze zelfs over het hele park veilig voor de scare actors. De badge wordt bij de entree van Walibi Holland uitgedeeld.


Tijdens Halloween Spooky Days is het toegestaan dat kinderen tot 12 jaar verkleed en geschminkt naar het park komen. Voor Halloween Fright Nights geldt dit niet.


Openingsdagen Walibi Holland in oktober

Op 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 24, 25, 26 en 27 oktober vindt van 18.00 tot 23.00 uur Halloween Fright Nights plaats. Halloween Spooky Days is op deze dagen van 10.00 tot 17.00 uur.


Extra Halloween Spooky Days-dagen zijn op 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober. Het park is dan geopend van 10.00 tot 17.00 uur.


Meer informatie over de nieuwe Scare Zones en het nieuwe dagevenement Halloween Spooky Days is te vinden op Walibi.nl/frightnights en Walibi.nl/spookydays.

Walibi Holland onthult eerste nieuwe Scare Zone voor Halloween Fright Nights 2019

Posted by Fright Nights Fanclub on July 20, 2019 at 6:55 PM Comments comments (2)

Tijdens de Halloween Fright Nights in oktober presenteert Walibi Holland een nieuwe scare zone. Dat is zojuist bekendgemaakt tijdens een meeting van Themepark.nl


Foto: Pieter Leebooij (Zerogreviews)

Bij houten achtbaan Robin Hood was sinds 2013 Quarantine te vinden, een gebied dat bevolkt werd door zombies. Dit jaar wordt deze zone vervangen door een scare zone met de naam Tangled Twigs.

Foto: Pieter Leebooij (Zerogreviews)

Dit jaar werd het themadeel Sherwood Forest omgebouwd tot Wilderness, dat in het teken staat van de natuur. Scare zone Tangled Twigs zal daarbij aansluiten.


Wat het nieuwe gedeelte precies inhoudt, is nog niet bekend. Ze gaan gebruikmaken van het gebied, de figuren in het gebied komen tot leven.

Halloween Fright Nights nu ook voor jonge kinderen

Posted by Fright Nights Fanclub on March 13, 2019 at 4:55 PM Comments comments (1)


De Halloween Fright Nights in Walibi bij Biddinghuizen zijn dit jaar ook toegankelijk voor kinderen, dat heeft het attractiepark woensdag aangekondigd. Er komt een speciaal dagprogramma voor jonge bezoekers. Komend najaar zijn ook kinderen vanaf 6 jaar welkom.

 

Het kindvriendelijke Halloween-feest vindt plaats op alle dagen van de Halloween Fright Nights, plus op zeven extra dagen in de herfstvakantie. Dat zijn 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober. De Fright Nights voor 16-plussers beginnen om 18.00 uur.

 

Halloween Fright Nights is dit jaar van 5 tot en met 27 oktober.

Het hoogtepunt van Martijn in 2017

Posted by Fright Nights Fanclub on December 30, 2017 at 6:00 PM Comments comments (2)
Het hoogtepunt van Martijn in 2017

Het Halloween seizoen van 2017 was er weer een om nooit meer te vergeten. Als eerste heb ik weer vele toffe mensen leren kennen zowel medewerkers van het park zelf als Sare Actors. Ik zou graag iedereen bij hun naam willen vermelden maar dat zijn er te veel haha. Ik wil jullie allemaal hiervoor bedanken.


Alle bekende zones zoals Quarantine, Game Over, Firepit/Campsite of Carnage, Things en Twisted Hellfire waren weer allemaal tof. Het was mooi om te zien dat Quarantine in een compleet nieuw jasje was gestoken. Eddie's Area was geweldig in elkaar gestoken, al mochten daar wel wat meer Scare Actors rond lopen want het was een nogal grote zone waardoor ze af en toe ver te zoeken waren. De meet & greet met Eddie de Clown was ook heel leuk op een gaaf podium alleen jammer dat de microfoon iedere keer na het spelletje weer uit moest. Mensen weten wie Eddie is en hoe hij is dus ze moeten tegen een kleine belediging kunnen want dat is Eddie. 20 oktober hadden wij ook onze livestream met Eddie de Clown en dat was hilarisch zoals je van hem kan verwachten.

You need Adobe Flash Player to view this content.


Zoals elk jaar heb ik ook dit jaar weer alle huizen gedaan en ik blijf ze graag doen. Haunted Holidays 2 was een hele leuke vernieuwing en hij zag er weer geweldig uit. Mijn favoriete huis blijft nog steeds Jefferson Manor want het decor is daar zo mooi.

 

En dan kom ik bij de twee experiences. De beruchte Clinic en natuurlijk Below. The Clinic blijft in mijn ogen een hele gave ervaring. Ik ben er al heel vaak in geweest nu en ik blijf hem heel mooi vinden en een aanrader.De grootste eer vond ik dat wij van de Fright Nights Fanclub waren uitgenodigd voor de preview van Below. wij wisten niet wat wij moesten verwachten dus het was wel spannend. Wat is dat huis gaaf geworden. Ik heb hem uiteindelijk in totaal vijf keer bezocht en er zullen nog vele bezoeken bij komen.

You need Adobe Flash Player to view this content.

 

De vooruitzichten voor volgend jaar zijn dat wij natuurlijk weer nieuwe dingen gaan doen. Wat we gaan doen kan ik nog niet allemaal verklappen, maar wij gaan onze best doen om het weer een mooi jaar te maken op onze pagina. Hebben jullie leuke ideetjes? Laat het ons gerust weten en wij zullen zeker kijken wat wij ermee kunnen.


Ik wens jullie allemaal een geweldig nieuw jaar en ik zie jullie graag in 2018 terug.


Met vriendelijke groet Martijn

Kalender 2018

Posted by Fright Nights Fanclub on October 22, 2017 at 6:15 PM Comments comments (0)
De Halloween Fright Nights 2017 zijn nog volop bezig maar check hier alvast de kalender van 2018.

EDDIE DE CLOWN NEEMT WALIBI HOLLAND OVER TIJDENS HALLOWEEN FRIGHT NIGHTS

Posted by Fright Nights Fanclub on October 13, 2017 at 5:05 AM Comments comments (0)

EDDIE DE CLOWN NEEMT WALIBI HOLLAND OVER TIJDENS HALLOWEEN FRIGHT NIGHTS

7 oktober openden voor de eerste keer de poorten van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Met een compleet nieuw gebied voor Eddie de Clown en het nieuwste Haunted House; Below, was het event dit jaar grootser opgezet dan ooit en werd er ongekend hard gegild.


Met het toevoegen van een nieuwe area én het Haunted House; Below, beloofde Walibi Holland dat de Halloween Fright Nights dit jaar grootser zouden worden dan voorheen. Gasten konden niet meer ontsnappen aan het kwaad in het park, met 6 Haunted Houses, 7 scarezones, een heftige walkthrough en de nieuwe lugubere horrorshow ‘ Skin Factory’.


EDDIE DE CLOWN STEELT DE SHOW
Voor het eerst heeft Eddie de Clown zijn compleet eigen zone; Eddie’s Area. Hier krijgen de fans de kans om oog in oog te staan met het icoon van de Halloween Fright Nights. En niet zonder slag of stoot, want Eddie de Clown was de complete avond weer goed op weg om alle gasten te voorzien van een scherpe opmerking. “Met zoveel lelijke mensen op de foto geweest vanavond in mijn eigen area … NIET TE DOEN!”

You need Adobe Flash Player to view this content.


 

BELOW, MEEST ENGE ERVARING OOIT
Vorige week vrijdag kregen de eerste genodigden al de exclusieve kans om het nieuwste Haunted House; Below te ervaren. Voor velen van het was deze toch door het riool ‘de meest enge ervaring ooit’. Vandaag kon ook het grote publiek de nieuwe experience ervaren, waarbij de reacties weer veelzeggend waren. ”Dit spookhuis is zo gaaf. Het leek gewoon echt een riool, vol stank, water en monsters. Alles was zo tof!”


THRILL RIDES TOT 23.00 UUR
Naast de Haunted Houses, Scare Zones en speciale horrorshow, zijn alle attracties ook gewoon tot 23:00 uur geopend. De twaalf thrills in het park maken een bezoek aan Halloween Fright Nights nog spannender.

 

WALIBI HOLLAND
Walibi Holland is dit seizoen nog t/m 29 oktober open. Op 8, 13, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 27, 28 en 29 oktober vinden de beroemde Halloween Fright Nights plaats. In de herfstvakantie is Walibi Holland dagelijks geopend. Check voor de exacte openingstijden en beschikbare dagen www.walibi.nl of www.frightnights.nl.

NIEUW HAUNTED HOUSE BELOW IS MEEST ENGE ERVARING OOIT

Posted by Fright Nights Fanclub on October 6, 2017 at 7:50 PM Comments comments (0)

NIEUW HAUNTED HOUSE BELOW IS MEEST ENGE ERVARING OOIT


Afgelopen vrijdag kregen de eerste gasten de exclusieve kans om het nieuwste Haunted House; Below, in Walibi Holland te ervaren. Tijdens de preview-avond daalden de gasten af naar een ondergronds gangenstelsel op zoek naar een ongedierteplaag.


Hoewel de Halloween Fright Nights pas aanstaande zaterdag starten, kregen enkele genodigden afgelopen vrijdag al een voorproefje op het jaarlijks terugkerende event. Op uitnodiging van Eddie de Clown ervaarden zij het nieuwste Haunted House, Below. Na het grote succes van The Clinic van vorig jaar, werd er wederom een compleet nieuw spookhuis neergezet voor de Halloween Fright Nights.


You need Adobe Flash Player to view this content.


Below, totaal andere wereld


“Met het creëren van Below hebben we het meest exclusieve en intensieve spookhuis ooit neergezet” geeft Bianca Leemrijse aan. Als manager Events & Entertainment is ze samen met haar team verantwoordelijk voor de totstandkoming van het nieuwe Haunted House. “Vanaf het begin was duidelijk dat we iets met water wilden doen. Daarbij hebben we op het gebied van decoraties de lat enorm hoog gelegd, waardoor je jezelf als bezoeker in een echt riool waant”.


De makers van het spookhuis waren dan ook erg benieuwd naar de reacties van de eerste gasten van Below. Een greep uit de reacties “Het is tien keer enger dan een horrorfilm, nu maak je het gewoon real life mee. Dat is de meest enge ervaring ooit en een enorme kick.” “Je hebt geen idee meer waar je bent, dit was zo bizar goed. Ik ben niet snel bang, maar dit moet je echt meemaken.”


Halloween Fright Nights

Aanstaande zaterdag begint de 17e editie van Halloween Fright Nights. Met meer dan 300 acteurs, 7 Scare Zones, het nieuw en unieke Haunted House; Below en Eddie’s eigen Area is Walibi Holland klaar om te zorgen voor een gruwelijke ervaring. Daarnaast zijn alle attracties ook tot 23.00 uur geopend.


Tickets voor de Halloween Fright Nights zijn beschikbaar via www.frightnights.nl.

Teaser Below:

You need Adobe Flash Player to view this content.


WALIBI HOLLAND OPENT SPECIALE EDDIE AREA EN NIEUW HAUNTED HOUSE TIJDENS HALLOWEEN FRIGHT NIGHTS 2017

Posted by Fright Nights Fanclub on August 17, 2017 at 9:30 PM Comments comments (0)


Maak je klaar voor een gruwelijke avond in oktober: vanaf vandaag zijn de tickets voor in weer online te bestellen.

 

Dit jaar zijn de nóg grootster dan voorheen. Met zeven intense scare zones, zes bloedstollende Haunted Houses, een heftige walkthroughen een vette horrorshow wordt oktober gruwelijker dan ooit.

 

EVIL IS HERE…

 

Voor de zeventiende keer worden dit jaar de in georganiseerd. Dit jaar heeft de het ergste monsteruitschot om zich heen verzameld in zijn eigen compleet nieuwe zone: ’s Area. Dit is jouw kans om oog in oog te staan met het icoon van de , Evil is here…

 

‘BELOW’ - UNIEK IN EUROPA!

 

Naast de compleet nieuwe Area voegt dit jaar ook een zesde Haunted House toe aan de . Na het succes van The Clinic in 2016 is er hard gewerkt om wederom een unieke experience te creëren.

 

In Below ben jij het nieuwste teamlid van de New Orleans Pest Control Service en ga je op zoek naar de meest hardnekkige ongedierteplaag. Je kruipt door claustrofobische ruimten, de diepte in, het is alleen de vraag wat je precies aantreft. Ervaar het in Below, uniek in Europa.

 

HAUNTED HOLIDAYS II

 

De zijn niet compleet zonder een bezoek te brengen aan een van de andere Haunted Houses. In The Villa, Jefferson Manor, Psychoshock en het vorig jaar geopende The Clinic staan weer honderden acteurs klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. De klassieker Haunted Holidays heeft een facelift gehad en is intenser en enger dan ooit tevoren.

 

Tickets voor Below en de andere Haunted Houses koop je apart op www..nl. Maar wacht niet te lang. Tickets zijn er alleen voor hen die er snel bij zijn en het lef hebben…

 

THRILL RIDES TOT 23.00 UUR

 

Naast de Haunted Houses, Scare Zones en speciale horrorshow, zijn alle attracties ook gewoon tot 23:00 uur geopend. De twaalf thrills in het park maken een bezoek aan nog spannender.

You need Adobe Flash Player to view this content.


Nieuw spookhuis tijdens Halloween Fright Nights

Posted by Fright Nights Fanclub on August 15, 2017 at 12:15 PM Comments comments (4)


Walibi Holland presenteert komend najaar een nieuw spookhuis tijdens de Halloween Fright Nights 2017. Het haunted house gaat Below heten. Bezoekers worden onderverdeeld in groepen van zes personen. Vervolgens krijgen ze de opdracht om een hardnekkige ongedierteplaag te bestrijden als teamlid van de New Orleans Pest Control Services.


De nieuwe Halloween-attractie komt te liggen in de buurt van de kartbaan Red Bull Kart Fight Exhibition Track. Alle losse voorwerpen moeten worden achtergelaten bij de ingang.


Below is niet toegankelijk met de R.I.P. Pass. Een toegangskaartje kost 15 euro per persoon extra. Er moet vooraf een tijdslot geserveerd worden.


Daarnaast keert The Clinic terug. Voor die 'experience' moet eveneens bijbetaald worden. De bestaande haunted houses Psychoshock, The Villa en Jefferson Manor blijven ongewijzigd. Spookhuis Haunted Holidays wordt omgedoopt tot Haunted Holidays 2, met nieuwe scènes.


Verder is er dit keer een prominentere rol weggelegd voor Eddie de Clown, die vorig jaar nog naar de achtergrond werd geschoven. De populaire Halloween-mascotte krijgt nu zijn eigen themagebied Eddie's Area.


De slogan van de Halloween Fright Nights luidt in 2017 "Evil is here". Het evenement vindt plaats op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 7 tot en met 29 oktober, plus donderdag 19 oktober. Een dezer dagen begint de kaartverkoop.

Ontwerp: Spookhuis Psychoshock

Posted by Fright Nights Fanclub on May 20, 2017 at 8:40 AM Comments comments (0)
Heb jij altijd eens willen weten hoe een Haunted House wordt ontworpen? Klik dan op de onderstaande afbeelding voor meer info.

Met wie ga jij de Checklist Challenge aan?

Posted by Fright Nights Fanclub on April 13, 2017 at 5:50 PM Comments comments (0)

Met wie ga jij de Checklist Challenge aan? Tag en doe mee via bit.ly/ChecklistChallenge!

✓ Waar: Walibi Holland

✓ Wanneer: 20 april 2017

✓ De prijs: Walibi Holland jaarabonnement

Of lees hier meer: bit.ly/ChecklistInfo

(Met deze prijs heb je onbeperkt toegang tot de Halloween Fright Nights)


Join The Walibi Crew 2017!

Posted by Fright Nights Fanclub on January 18, 2017 at 5:20 PM Comments comments (0)

You need Adobe Flash Player to view this content.


Ben jij iemand die G-krachten en loopings verslindt zonder blikken of blozen? Wil jij elke dag huilend van het lachen werken met je vrienden? Ben jij op zoek naar het bedrijf waar je naast salaris ook nog eens vette extra's krijgt? Dan wordt dit jouw jaar!

Join the Walibi Crew 2017! Check alle vacatures via: http://bit.ly/WHVAC2017

Het hoogtepunt van Martijn in 2016

Posted by Fright Nights Fanclub on December 31, 2016 at 8:40 AM Comments comments (0)

Het hoogtepunt van Martijn in 2016


Foto: Yoica Roelofs

Ik heb in het afgelopen jaar veel geweldige dingen meegemaakt wat allemaal temaken heeft met HFN16. Als eerste heb ik weer vele toffe mensen leren kennen die zowel tijdens de Halloween Fright Nights meewerken en ook een aantal mede bezoekers.

Alle oude bekende zones zoals Quarantine, Game Over, Firepit/Campsite of Carnage, Things en Twisted Hellfire (Dit jaar voor het eerst gecombineerd) waren weer allemaal tof al moest ik wel even wennen aan de nieuwe Things. De nieuwe zones the Shadows en Pirate's Cove waren hele toffe toevoegingen. Ik moest wel even wennen aan the Shadows maar hoe vaker ik er kwam hoe gaver ik hem vond. Maar Pirate's Cove was vanaf de eerste dag mijn favoriete zone van 2016. De samenhang van toffe acteurs en actrices, het mooie decor, gave muziek en lichteffecten maakten deze zone compleet.


Zoals elk jaar heb ik ok weer alle huizen gedaan en ik blijf ze graag doen. Kleine veranderingen in Haunted Holidays, Psychoshock en The Villa maakt het wel nog steeds leuk om ze te doen maar mijn favoriete huis blijft nog steeds Jefferson Manor.

 

 

En dan kom ik bij de nieuwe experience de beruchte Clinic. Ik ben eerlijk erover dat ik toch wel kriebels in mijn buik had toen ik voor de eerste keer in de rij stond want ik wist totaal niet wat ik daar binnen ging beleven. ik had extra vroeg een kaartje gepakt voor de eerste dag zodat ik een van de eerste bezoekers zou zijn en dat niemand mij kon verklappen wat er binnen zou gebeuren. maar toen ik er in was geweest was ik meteen fan en heb ik daarna elk weekend minimaal een bezoekje aan dr. Adams gebracht.Nu zullen jullie wel denken ''Wat is nou zijn hoogtepunt van 2016?''
Mijn hoogtepunt was de zondag van het tweede weekend. Toen had ik een afspraak met Eddie de Clown gemaakt om een filmpje in te spreken voor deze pagina. Maar op dat zelfde moment verraste hij mij met de unieke 10 jaar Eddie pin.


Foto: Yoica Roelofs

Dit vond ik persoonlijk heel gaaf en toch ook wel een blijk van waardering richting onze crew voor al het werk wat wij doen. 

 

Het jaar zit er weer bijna op en volgend jaar gaan wij natuurlijk weer verder en dan is het tijd voor een feestje. 2017 gaat voor ons in het teken staan van #10jaarFrightNightsFanclub. Hoe wij dat gaan aanpakken maken we in het komende jaar bekend.

 

Maar voor nu wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling en tot volgend jaar.

Groetjes Martijn van Kooten.

Het hoogtepunt van Max in 2016

Posted by Fright Nights Fanclub on December 31, 2016 at 7:45 AM Comments comments (0)

Het hoogtepunt van Max in 2016

Mijn hoogtepunt van 2016: Is dan toch dat mijn ouders eindelijk na jaren zeuren, meegingen naar de HFN! M'n moeder dacht ook meteen 'laten we alle de 4 de spookhuizen doen'. Echt fantastisch!
Voor de rest blijft het gewoon fantastisch dat het evenement elk jaar weer beter wordt, waardoor het leuk blijft om elk jaar een bezoekje te brengen!

Het hoogtepunt van Yoica in 2016

Posted by Fright Nights Fanclub on December 31, 2016 at 7:10 AM Comments comments (0)

Het hoogtepunt van Yoica in 2016

Mijn persoonlijke hoogtepunt tijdens de Halloween Fright Nights was toch wel The Clinic. Zo lang niet erin gewild en dan toch opeens erin. Vol in de zenuwen. En de opening van Lost Gravity;) eindelijk een nieuwe achtbaan na 14 jaar.

Datums 2017

Posted by Fright Nights Fanclub on November 23, 2016 at 6:15 PM Comments comments (0)

De datums van de Halloween Fright Nights 2017 zijn bekend. Volgend jaar zijn er voor het eerst 12 dagen en word in 2017 voor het eerst een donderdag aan de datums toegevoegd.

Dus zet nu de volgende datums in je agenda:
7, 8, 13, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 27, 28 en 29 Oktober 2017


HALLOWEEN FRIGHT NIGHTS IN WALIBI HOLLAND ZORGEN VOOR NEXT LEVEL BELEVING IN EUROPA

Posted by Fright Nights Fanclub on October 31, 2016 at 4:45 AM Comments comments (0)

HALLOWEEN FRIGHT NIGHTS IN WALIBI HOLLAND ZORGEN VOOR NEXT LEVEL BELEVING IN EUROPA
De Halloween Fright Nights in Walibi Holland zorgde voor het attractiepark voor een geweldig einde van een evenzo seizoen. Na een stormvloed aan complimenten over zowel de Fright Nights als The Clinic, raakte het park meerdere avonden door alle kaarten heen. Zelfs de losse tickets voor de Haunted Houses waren afgelopen weekend volledig uitverkocht. 

Het succes van de Halloween Fright Nights is dit jaar mede te danken aan de nieuwe attractie The Clinic. De attractie voor 16 jaar en ouder is als intens en heftig ervaren. Veel patiënten moesten even bijkomen na een behandeling van Dr. Adams. Met The Clinic is een stap gezet naar een next level ervaring wat Halloween in Europa betreft. Volgend jaar meer… 

‘The Clinic was extreem intimiderend, geweldige professionele acteurs. De spanning in de kamers is bijna ondraaglijk en gaat echt onder je huid zitten. Echt geloofwaardige shit!’ Aldus reacties van bezoekers.

Vlogger Bibi Breijman onderging The Clinic als een van de eersten. In het promofilmpje op social media vraagt zij zich af: ‘wat is dit voor sickness?’.

EUROPA’S BESTE HALLOWEEN ERVARING
Met meer dan 300 acteurs, zeven Scare Zones, vier Haunted Houses en The Clinic was deze 16e editie van de Fright Nights sterker en spectaculairder dan ooit. Walibi Holland heeft al veel awards in de wacht gesleept met het Halloween event en wordt niet voor niets geroemd als Europa’s beste. Voor volgend jaar wordt er achter de schermen bij Walibi Holland nu al hard gewerkt om in 2017 een nog betere, grotere en engere versie van de Halloween Fright Nights neer te zetten. 

SEIZOEN 2017
Nu de Halloween Fright Nights ten einde zijn, is Walibi Holland gesloten t/m 13 april 2017. Het attractiepark maakt zich deze winter op voor een nieuw seizoen. Op de planning staat onder andere een nieuwe experience waar je in een heel andere wereld wordt meegenomen. Volg Walibi via social media voor sneak peeks en informatie over deze nieuwe attractie!

FRIGHT NIGHTS IN WALIBI HOLLAND VAN START: ''THE CLINIC IS BIZAR HEFTIG!''

Posted by Fright Nights Fanclub on October 12, 2016 at 2:15 PM Comments comments (0)

De eerste Halloween Fright Night avond is een feit. Duizenden bezoekers zullen nog bij moeten komen van de gruwelijkheden in scare zones, Haunted Houses en… de nieuwe attractie The Clinic!


Halloween Fright Nights is heftiger dan ooit. Met een nieuwe show, nieuwe Scare Zones en The Clinic kun je niet om de engste ervaring van het jaar heen.

THE CLINIC, INTENS ENG

Met de start van de Halloween Fright Nights opende ook The Clinic haar deuren voor het eerst voor groot publiek. Alleen als je online een ticket kocht, had je een afspraak in de kliniek van Dr. Adams. Vanaf 15:00 uur konden de eerste gasten naar binnen. De belofte was groot: meest heftige van Europa, exclusief en heftiger dan alles wat je voorheen van Walibi Holland gewend bent. Dat deze belofte meer dan waar gemaakt is, blijkt uit de eerste reacties op The Clinic.

 

Wit van schrik, sprakeloos of helemaal van de kaart; The Clinic is intens:

 

''DIT IS TE ZIEK VOOR WOORDEN, WAT IK DAAR BINNEN HEB MEEGEMAAKT… STA HELEMAAL TE SHAKEN.''

 

''IK KAN HET NIET UITLEGGEN, JE MOET HET MEEMAKEN. HET IS ECHT BIZAR HEFTIG!''

aldus de eerste gasten over The Clinic.

You need Adobe Flash Player to view this content.


Mascha van Till, directeur Walibi Holland over The Clinic: ‘Ons doel was een ultra-heftige attractie te creëren, zodat gasten iets meemaken dat nergens anders dan in Walibi bestaat en te ervaren is. Dat is ons gelukt! Deze attractie is zeer exclusief en absoluut intenser dan een Haunted House. Ik wens de die-hard, die durft, veel moed toe. Geloof me, je hebt het nodig.’

NIEUWE SHOW

Niet alleen The Clinic is nieuw, ook met de show op Mainstage wordt iets nieuws neergezet. De show is spectaculair en modern door prefect getimede projectie, design en geluid, op zo’n manier met elkaar afgestemd dat de rillingen je over het lijf lopen. Spinnen die over het doek heenlopen, bloed, Eddie de Clown; het zit er allemaal in.

SCARE ZONES EN HAUNTED HOUSES

Met nieuwe Scare ZonesShadows’ en ‘Pirates Cove’, maar ook met alle Haunted Houses is deze 16e editie van de Fright Nights enger dan ooit. Met meer dan 300 scare actors is het groter dan ooit.

WALIBI HOLLAND VOEGT DIE-HARD HORROR BELEVING TOE AAN HALLOWEEN FRIGHT NIGHTS

Posted by Fright Nights Fanclub on October 7, 2016 at 1:35 AM Comments comments (0)

Vanaf aankomende zaterdag is er geen ontkomen meer aan: de Halloween Fright Nights in Walibi Holland gaan 8 oktober van start en het belooft een hels spektakel te worden.


Halloween Fright Nights wordt enger dan ooit met twee nieuwe scare zones, een geheel nieuwe show op Mainstage en de gruwelijk enge The Clinic waar je helemaal alleen doorheen gaat.

Scare zones
In het attractiepark, waar je de longen uit je lijf kunt schreeuwen in de achtbanen, wordt aankomende weekenden nog meer dan ooit gegild worden in de zogeheten scare zones. Bloeddorstige zombies in Quarantine, ronkende kettingzagen in Campsite of Carnage of de evil twin van Princess Peach in Game Over, je gaat ze allemaal tegenkomen tijdens een bezoek aan Halloween Fright Nights. Dit seizoen zijn er twee nieuwe zones toegevoegd: Shadows en Pirates Cove. En waar je voorheen alleen in deze zones de stuipen op het lijf kon worden gejaagd door de scare actors, ben je dit jaar nergens meer veilig.

The Clinic
Nieuw tijdens Halloween Fright Nights dit jaar is The Clinic. Deze attractie is momenteel de enige in heel Europa voor de echte die-hard horror fans. In de kliniek onderga je de behandeling van Dr. Adams alleen. Je kunt gillen wat je wilt, maar no one can hear you…

Kaarten voor de The Clinic koop je apart op www.frightnights.nl Wacht echter niet te lang, want deze extreem exclusieve attractie is alleen voor hen die er snel bij zijn en het lef hebben…

Haunted Houses
Halloween in Walibi Holland is niet compleet zonder de Haunted Houses bezocht te hebben: The Villa, Haunted Holidays, Jefferson Manor en Psycho Shock laten zelfs de stoerste gasten gillen als een klein meisje.

Thrill rides tot 23:00 uur open
Alle attracties zijn ook gewoon tot 23:00 uur geopend. Waag een ritje in een van de twaalf thrills in het park, waaronder de nieuwste thrill ride Lost Gravity: Met een topsnelheid van 87 kilometer per uur over intense heuvels, door scherpe bochten en twee keer over de kop.

Walibi Holland
Walibi Holland is dit seizoen nog t/m 30 oktober open. Op 8, 9, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 28, 29 en 30 oktober vinden de beroemde Halloween Fright Nights plaats. In de herfstvakantie is Walibi Holland dagelijks geopend.


Rss_feed